Over de fundamentele overtuigingen over gezondheid en ziekte; zó fundamenteel dat de meesten van ons er waarschijnlijk niet aan gedacht hebben om eraan te twijfelen. De dokter weet toch wel waar die het over heeft..?) Bijvoorbeeld, veroorzaken bacteriën ziekte, of maken ze deel uit van de schoonmaakploeg van het lichaam op de plaats van onderliggende toxiciteit of verwonding? Volgen onderzoekers de wetenschappelijke methode wanneer ze stellen dat ze virussen isoleren en aantonen dat deze virussen bij hun gastheren ziekten veroorzaken? Hoe worden onderzoeken uitgevoerd die zogenaamd de overdracht van ziektekiemen van zieke mensen naar gezonde mensen aantonen? Hoe verschillen de gezondheidsresultaten op lange termijn van gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties? Vragen die schreeuwen om een neutrale positie van de medische wetenschap, Die nu vooral een ivoren toren van onwrikbare aannames is geworden.. …
26-03-2019 Unilever-onrust? Biologische producten goedkoper..!
Ongelooflijk verhaal toch? Betaalde je 5 jaar geleden nog twee keer zoveel voor biologische producten als voor niet-biologische, dat prijsverschil blijkt aanzienlijk gekrompen. De Consumentenbond keek naar 115 biologische levensmiddelen bij dertien supermarkten en vier biowinkels. Biologische producten zijn nu nog maar 60% duurder dan reguliere industriële levensmiddelen. In vergelijking met 5 jaar geleden, waren de prijzen 2x zo hoog. Deze ontwikkeling komt waarschijnlijk door de veel grotere vraag en het daardoor ontstane aanbod op de markt, waardoor de kosten per product lager worden en dus ook de vraagprijs zakt. Reden voor industriële voedselreuzen als Unilever om zich massaal zorgen te maken en de eigen productie/het aanbod aan te passen..! …
Posted in Voedsel 7 reacties