We zijn er weer, na een periode van afwezigheid, met 3 top-lezingen. Neem een kijkje en maak je keuze, zouden we je willen aanraden. George van Houts, Jan Bonte en Jaap Rameijer verzorgen de lezingen, die al op 19 januari van start gaan. We hopen je weer te mogen ontmoeten in op de locatie van Quinta Essentia in Zwaanshoek. (Boek je alle 3 de lezingen, dan ontvang je 10% korting!) …
27-09-2022 ’t Sluipende gevaar van kunstmatige zoetstoffen..!!
Recent onderzoek laat zien, dat de nadelige effecten van zoetstoffen en ook suiker, gedeeltelijk via ons microbioom tot stand komen. Terwijl voor velen zoetstoffen, kunstmatige zoetjes, een uitkomst zijn als suikervervangers, is het effect wellicht schadelijker dan het gebruik van natuurlijke zoetstoffen in mindere mate. Een sluipende ondermijning dus van je gezondheid, door de alom geprezen zoetjes. Een bericht over de ontdekking van deze schadelijke invloed van zoetstoffen. Doe er je voordeel mee. …
Posted in Voedsel 1 reactie