Advertentie

Rechtszaak tegen Rutte blokkeert NAVO-job..!!!


*
*

Rechtszaak tegen Rutte blokkeert NAVO-job..!!!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Juridisch adviseur Karim Aachboun heeft een rechtszaak tegen Mark Rutte aangespannen, die voor de MSM kennelijk geen enkele aanleiding vormt voor aandacht. En TOCH is het zo, dat deze rechtszaak de benoeming van Rutte tot NAVO-opperhoofd, fundamenteel kan dwarsbomen..! Inmiddels heeft de advocaat van Rutte diverse ‘boze brieven’ gestuurd aan Aachboun. Hem wordt kwalijk genomen dat hij zijn eis ook daadwerkelijk bij de rechtbank heeft ingediend.
Ondanks het verzoek van Rutte’s advocaat om deze zaak niet in behandeling te nemen, heeft de rechtbank dat wél gedaan. Inmiddels is de zaak op Europees niveau in Brussel aangeland, omdat Aachboun wil voorkomen dat Rutte wegduikt in de immuniteit..!

Aachboun is een oude bekende van Rutte en liet hem weten: “Ik kom in juridische zin achter je aan.” Maar allereerst: wie is deze Karim Aachboun..? Deze jurist is fiscalist en juridisch adviseur en begon in 2008 zijn carrière bij KPMG, waaraan hij tot medio 2016 verbonden was. Toen startte Aachboun zijn eigen praktijk en werd mede-eigenaar/partner van adviesbureau ‘TaXeCo’ aan de Zuidas in Amsterdam.

Aachboun is geen kat om zonder handschoenen aan te pakken; hij boogt op een wereldwijd netwerk van fiscale en juridische experts. Klanten van Aachboun zijn voornamelijk gevestigd in Brazilië, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Rusland, Spanje, Zweden, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Hij kreeg meerdere malen positieve media-aandacht, o.a. in verband met zijn strategische rol ten aanzien van ICL, een prestigieus nationaal project waarbij ook Mark Rutte betrokken was.

Méérdere stappen tegen Rutte.
Aachboun liet in een persbericht/open brif over deze zaak weten:

“Geachte heer Rutte,
In oktober 2022 heb ik u een brief gestuurd, omdat ik toen al op de hoogte was van uw politieke exit-strategie voor een topfunctie in het buitenland. Als demissionair premier hoeft u aan Nederland thans geen verantwoording meer af te leggen over o.a. de #Toeslagenaffaire . Daarom heb ik toen besloten om u voor het gerecht te slepen, waardoor u nu wél verantwoording zult moeten afleggen bij de rechtbank. (…)
*
Uw moreel kompas is niet alleen stuk, maar gaat nu zelfs ook over Palestijnse lijken! Inmiddels is bekend dat er géén spoeddebat komt over Gaza en de VN-resolutie. Rutte heeft Nederland niet laten stemmen over de VN-resolutie omdat hij denkt dat die Israël in gevaar zou brengen. U vindt wél dat Israël zich moet houden aan het internationaal oorlogsrecht én dat het daarom verplicht is om het aantal burgerslachtoffers tot een minimum te beperken.

U geeft niets om de ernstige gevolgen van het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Maar kunt u dáár nog van spreken, wanneer er tot nu toe, al ruim 3.000 Palestijnse kinderen zijn omgekomen door Israëlische bombardementen? U ziet kinderen kennelijk slechts als cijfers, maar u weigert in te zien dat al deze cijfers wel een gezicht hebben!”

De juridische stappen tegen Rutte bestaan uit 2 basis-aanklachten:

    1. over de gedupeerden van de toeslagenaffaire; een schandaal waarbij de Nederlandse belastingdienst enkele tienduizenden gezinnen ten onrechte beschuldigde van fraude bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag. Dit resulteerde in onterechte juridische terugvorderingen via o.a. incassobureaus en deurwaarders. En ernstige financiële problemen en persoonlijke ellende voor heel veel gezinnen. Aachboun betoogt dat Mark Rutte aansprakelijk is, voor de aanzienlijke financiële schade die is toegebracht aan veel mensen. “De meeste slachtoffers van het Kindertoeslagenschandaal zijn nog steeds niet volledig gecompenseerd,” merkte hij op.
      *
    2. over de aansprakelijkheid van Rutte jegens de moord op een Palestijns-Nederlandse moeder. Naar mening van Aachboun is Rutte persoonlijk én de Nederlandse Staat in tweede instantie, aansprakelijk voor de dood van deze vrouw, middels de onrechtmatige door- en uitvoer van F-35-onderdelen aan Israël..!

Rutte immuun als NAVO-baas..!??
Deze rechtszaak tegen Rutte is slechts één onderdeel van de aanpak van Aachboun, om Mark Rutte ter verantwoording te roepen in de rechtszaal..! Op 26 juni hebben ambassadeurs van de 32 NAVO-lidstaten officieel besloten Rutte aan te stellen als de volgende Secretaris-Generaal; zijn termijn zal op 1 oktober beginnen. Het is zaak voor Aachboun, Rutte tegen te houden op dit pad naar de troon van de NAVO..!

Want deze 2 rechtszaken waren echter pas gepland om te worden behandeld in Den Haag, nadat Rutte zijn rol bij de NAVO zal hebben aanvaard. Karim Aachboun wil voorkomen dat Rutte zijn immuniteit als Secretaris-Generaal van de NAVO zal gaan claimen en daarom verzocht Aachboun inmiddels de rechtbank in Brussel, om de NAVO-benoeming van Rutte op te schorten, tótdat er een uitspraak is in de Nederlandse procedures.

Aachboun is een man die ook zoveel mogelijk jongeren wil aanmoedigen, hun talenten te benutten. Via zijn ‘Aachboun Academy’ en de ‘Aachboun Masterclasses’ bereikt hij getalenteerde professionals. Daarnaast stelt Aachboun zijn kennis en inzet tot nu toe kosteloos ter beschikking in deze zaken.

Hij neemt om die reden geen donaties aan; temeer om geen verdenking te wekken, dat het hem te doen is om geld. Inmiddels loopt deze juridische zaak uit naar grotere vormen, want inmiddels heeft ook de rechtbank in Brussel besloten, deze zaken te behandelen VÓÓR DE BENOEMING VAN RUTTE ALS NAVO-SG..! Voor actuele stand van zaken, volg je Karim Aachboun op ‘X’ bijvoorbeeld.

Na afloop van de Brusselse rechtszaak, 25 augustus, liet Aachboun (via Linkedin) het volgende weten:

‘De zitting was spannend. Dit was het geval, nu ook de Belgische minister van Buitenlandse Zaken zich achter Rutte en de NAVO heeft geschaard. Zij maken zich ernstig zorgen over de mogelijke diplomatieke incidenten tussen de lidstaten, als ik dit kort geding van Rutte zou winnen.

Dit vind ik, in negatieve zin, een bijzonder argument. Er zijn namelijk slechts 2 mogelijkheden: Rutte heeft destijds, als kandidaat voor de topfunctie, aan de NAVO tijdig doorgegeven dat er twee rechtszaken in NL tegen hem lopen. Of: Rutte heeft hierover gezwegen en de NAVO weet nu pas dat er in NL twee rechtszaken tegen Rutte lopen. In beide gevallen treft mij géén blaam én kan de Belgische Staat dus zich wenden tot Rutte en/of de NAVO.

De rechter heeft vandaag besloten dat de zitting wordt voortgezet op 11 september 2024 om 10:45 uur (rechtbank Brussel, Quatre-Brasstraat 13). Ik zal daar persoonlijk aanwezig zijn.

Tot slot, iets persoonlijks vanuit mijn kant. Ik zal altijd voor de medemens opkomen. Ook als degene een ‘hater’ zou zijn, zal ik degene in bescherming nemen tegenover een zionist/kwaadwillende. Mijn geloof in de islam, mijn Marokkaanse roots én mijn Nederlandse nationaliteit zal ik in Nederland en wereldwijd met trots tegenover Rutte verdedigen. Mijn schild wordt gevormd door mijn kennis en geloof.  Samen staan wij sterker! ❤️


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.