Advertentie

Expert dr. Boyle: ‘mRNA-injecties biologisch wapen’..!


Expert dr. Boyle:

‘mRNA-injecties biologisch wapen’..!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Dr. Francis Boyle is aan Harvard opgeleid als hoogleraar rechtsgeleerdheid. Hij stelde in 1989 de ‘Biological Weapons and Antiterrorism Act’ op, die in de VS unaniem door beide huizen van het Congres werd aangenomen. Hij legde onlangs een beëdigde verklaring af (de zg. ‘affedavit’) waarin hij stelt dat de mRNA-injecties rondom Covid 19 nanodeeltjes bevatten, hetgeen in strijd is met de wet die hij in ’89 schreef. Dr. Boyle beweert dat ‘COVID 19-injecties’, ‘COVID 19-nanodeeltjesinjecties’ en ‘mRNA-nanodeeltjesinjecties’ biologische wapens en massavernietigingswapens zijn..!

Door de technische werking van de injecties, waarbij op grote schaal met genetische gemanipuleerde organismen (GMO) wordt gewerkt en er sprake is van de aanwezigheid van grapheen-hydroxide in de injecties, zijn deze ‘middelen’ in strijd deze ‘Biological Weapons’-act. (18 USC § 175; Wapens en vuurwapens § 790.166 Fla. Stat. (2023)).

Dr. Boyle heeft deze beëdigde verklaring verstrekt in een zaak in Florida, die werd ingediend door Dr. Joseph Sansone. Deze zaak heeft betrekking op een noodpetitie voor een dagvaarding die gouverneur DeSantis wil dwingen de distributie van ‘COVID 19-injecties’, ‘COVID 19-nanodeeltjesinjecties’ te verbieden, en ‘mRNA-nanodeeltjesinjecties’, in de staat Florida. Het wil ook procureur-generaal Ashley Moody dwingen de flesjes in beslag te nemen.

(klik voor link naar artikel hier op de site)

Deze oorspronkelijke noodpetitie voor een bevelschrift van Mandamus (HIER) werd op 3 maart 2024 ingediend bij het Hooggerechtshof van Florida. Vervolgens werd deze op 20 maart 2024 overgedragen (HIER) naar een lagere rechtbank in Leon County. Op 9 april 2024 verwierp deze de zaak . De zaak ligt nu bij het hof van beroep.

Dr. Boyle wordt beschouwd als een van ’s werelds toonaangevende juridische experts op het gebied van biologische wapens. De onderhavige beëdigde verklaring van Dr. Boyle, voegt een enorme hoeveelheid geloofwaardigheid toe aan de zaak, die al een grote bewijslast bevat in de dagvaarding van mandamus. Beëdigde verklaringen waarin staat dat de injecties biologische en technologische wapens zijn , werden ook verstrekt door medisch juridisch adviseur en biotechanalist Karen Kingston (HIER) ,

Deze Karen Kingston deed onderzoek naar het bewijsmateriaal uit de Facts of the Case- sectie van de Mandamus, en door Ana Mihalcea (HIER). Het onderzoek van Dr. Mihalcea is opgenomen in de Mandamus. Dr. Mihalcea is een van ’s werelds toonaangevende onderzoekers op het gebied van de effecten van zelfreplicerende nanotechnologie in het bloed van geïnjecteerde mensen, evenals de effecten in het bloed van niet-geïnjecteerde mensen als gevolg van bloedverlies.

Kijk hier naar een interview van InfoWars Alex Jones met deze dr. Francis Boyle:

De verklaring van Dr. Boyle vindt je hieronder:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.