Advertentie

Alzheimer gestimuleerd door Covid-mRNA-spuit..!!


*
*
Alzheimer gestimuleerd door Covid-mRNA-spuit..!!

2024 WantToKnow.nl/be
*

Een belangrijke nieuwe studie met collegiale toetsing heeft aangetoond dat mRNA-opnames van Covid verantwoordelijk zijn voor het stijgende aantal mensen bij wie de ziekte van Alzheimer en andere neurologische aandoeningen worden vastgesteld. Het onderzoek, gepubliceerd in QJM: An International Journal of Medicine, werd uitgevoerd door een team van vooraanstaande Zuid-Koreaanse onderzoekers. Het doel van de studie was om verbanden te leggen tussen de mRNA-injecties van Covid en neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer.

De onderzoekers, onder leiding van professor Jee Hoon Roh van het Department of Biomedical Sciences, Korea University College of Medicine in Seoul, analyseerden de officiële overheidsgegevens van in totaal 558.017 Zuid-Koreaanse personen. De officiële overheidsgegevens werden verkregen uit de databases van de National Health Insurance Service (NHIS) en het Korea Disease Control and Prevention Agency (KDCA).

De overheidsdatabases bevatten de gezondheidsgegevens van meer dan 99 procent van de gehele Koreaanse bevolking. De uitgebreide database bevat ook gegevens over de COVID-19 diagnoses en Covid-vaccinatieprofielen van elk individu. Alle personen in de datapool van het onderzoek woonden in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea. Deze 558.017 personen waren een willekeurige steekproef van 50% van de inwoners van 65 jaar en ouder.

Het onderzoek richtte zich op de incidentie van de ziekte van Alzheimer (AD) en milde cognitieve stoornissen (MCI) na vaccinatie, geïdentificeerd via ICD-10-codes, met behulp van multivariabele logistische en Cox-regressieanalyses. De bevindingen van het onderzoek tonen een enorme toename van het aantal gevallen van MCI en AD bij gevaccineerde personen, met name bij degenen die mRNA-injecties kregen.

* * *

Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.