Ben je iemand die heen-en-weer wordt geslingerd in allerlei zaken en angstscenario’s rondom ons klimaat..? Iemand die geconfronteerd wordt met eigenlijk TÉVEEL informatie rondom bijvoorbeeld CO2-uitstoot, en vooral de WELLES/NIETES-discussie rondom dit fundamentele onderwerp..? Even rustig je inlezen over deze materie, door middel van vooral erudiete, betrouwbare wetenschappelijke informatie, om te zien wat nu wél en niét juist is, is dan écht een aanrader. Onze aanrader in dat kader? Het nieuwe boek van onze partner Succesboeken, getiteld ‘Een welkome opwarming’… Deze titel reikt in ieder geval al verlichting aan, nietwaar.. ’n Welkome opwarming..! Lees verder in deze boekbespreking over dit toegankelijke boek, dat je nou eens heerlijk kunt gaan lezen, zonder angst of dwaalgids-info..! …

15-07-2023 Aspartaam officieel in beklaagdenbankje!
Ruim 10 jaar geleden plaatste we dit artikel over Aspartaam. Het is één van een reeks artikelen die in de loop der tijd verschenen over dit uiterst controversiële middel/zoetstof. De achtergrond van de uitvinding en het op de markt brengen ervan, zijn alleen al aanleiding, deze zoetstof uit de weg te gaan. Toch is het goedgekeurd en gebruiken miljoenen mensen wereldwijd het middel als zoetstof of in levensmiddelen, die gezoet zijn met Aspartaam. Inzake de veiligheid van het giftige Aspartaam is het duidelijk dat hier -ZOALS MET ALLE VOEDINGSMIDDELEN- éérst bewezen moet worden dat het NIET-SCHADELIJK is, voordat het vrijgegeven kan worden. Dát het giftig is, is inmiddels door vele proeven aangetoond. (Eerste wetenschappelijke waarschuwingen? Uit 1971!) .. We praten je bij over de actuele achtergronden van het giftige Aspartaam. …
Posted in Gezondheid, Voedsel 22 reacties